Böcker

Okategoriserade

Böcker

Jean Philippe Sendker och hans serie i tre delar som börjar med Viskande skuggor läser jag just nu. Efter en tredjedel av boken som är spännande och utspelar sig i Hong Kong är jag helt fast. Paul huvudrollsfiguren har förlorat sin son och sörjer i ensamhet när nya människor kommer in i hans liv bl a paret Owens vars 30-årige son blir mördad i Kina. Viskande skuggor
Har precis läst ut den senaste Elisabeth George och den var lite annorlunda eftersom Thomas Lynley delade huvudrollen med Bea en kommissarie på orten där deckaren utspelar sig. Stråk av rött
Bergens Stjärnor ska vi läsa i bokklubben. Bergens stjärnor
Läste två Anna Jansson som inte var deckare utan feelgood men blev ganska trött på dem. Ödesgudinnan och Svärmödrar och gränser. Ger dem nog bara **Ödesgudinnan
Linda Olsson är en av mina favoriter. Läste om I skymningen sjunger koltrasten och älskar den! Om tre grannar som finner varandra på ett lite annorlunda sätt. Har också läst Hamilton Beach som jag tyckte mycket om. En tragisk historia som sakta vecklar ut sig.I skymningen
Hamilton Beach
Små eldar överallt av Celeste Ng var en underbar roman om mödrar och tonåringar där allt från början är bra men slutar i en katastrof. *****Små eldar överallt